Showroom van Sanitairkamer in Zevenaar.
Showroom van Sanitairkamer in Zevenaar.

Sanitairkamer op tweede Paasdag open

ZEVENAAR - Het is bijna Pasen en dat betekent een heel weekend (paas)eieren zoeken én eten. En natuurlijk shoppen! Heb jij tweede Paasdag nog geen plannen? Kom gezellig langs bij Sanitairkamer in Zevenaar. 

Kom jij in het paasweekend langs? Naast de zaterdag vóór Pasen is de showroom van Sanitairkamer ook op tweede Paasdag open. Voor veel mensen een vrije dag en een bezoekje aan de woonboulevard niet mag ontbreken. Maandag 10 april ben je van 10.00 tot 16.00 uur van harte welkom, de zaterdag ervoor ook!

Afspraak voor advies

Wil je op zaterdag of maandag alleen even wat inspiratie voor je badkamer opdoen? Gezellig! Met een sanitairwinkel van 700m² vol met de laatste badkamertrends is er genoeg te zien. Wil je zeker zijn dat de toppers in de winkel gegarandeerd de tijd hebben om jou te helpen met het realiseren van jouw droombadkamer of -toilet? Dan is het handig om via de website van Sanitairkamer een afspraak te maken. Zo hebben ze alle tijd voor jou!

Sanitairkamer heeft een leuk nieuwtje! Op 10 april openen ze een nieuwe showroom in Den Bosch. Met 750m² aan badkamerinspiratie is dit een showroom dat zeker een kijkje waard is! Wanneer kom jij langs? Bekijk sanitairkamer.nl voor meer informatie over de allernieuwste badkamerwinkel.

Sanitairkamer Zevenaar Hengelder
Edisonstraat 56C
6902 PK Zevenaar