Spreker Jan Roelofs.
Spreker Jan Roelofs. Foto:

Lezing 'Perspectief op een nieuwe tijd'

VELP - Jan Roelofs is woensdagavond 12 april te gast bij loge De Oude Landmerken aan de Arnhemsestraatweg 360 in Velp. Hij houdt een openbare lezing met als titel: 'Perspectief op een nieuwe tijd, zet de volgende stap in je eigen evolutie'. 

De lezing is onderdeel van de lezingencyclus van de loge. In de lezingen worden maatschappelijke-, sociale-, en esoterische onderwerpen uitgediept. Roelofs spreekt over zijn perspectief op een nieuwe tijd. Hij nodigt de luisteraars uit om de wereld te bezien als een weerspiegeling van henzelf.

Wat heeft deze tijd met al zijn verwarring, chaos en ogenschijnlijk onoplosbare problemen ons te zeggen? Volgens Roelofs worden we uitgenodigd een volgende stap in onze evolutie te zetten. De ratio heeft ons een heel eind gebracht maar nu is het tijd om ons opnieuw met ons gevoel, onze intuïtie en onze ziel te verbinden. Hoe doen we dat en waar brengt dat ons? Op diepzinnige én lichtvoetige wijze laat hij zien hoe we onze zelfkennis kunnen gebruiken om deuren te openen die tot nu toe gesloten leken. De lezing is van 20.00 tot circa 22.00 uur. Zaal open om 19.30 uur. Entree 10 euro (inclusief twee consumpties). Aanmelding (niet verplicht) via vrijmetselarij-arnhem.nl/nieuws/.



https://www.vrijmetselarij-arnhem.nl/perspectief-op-een-nieuwe-tijd-12-april-2023/