‘Walk of Names’ in Arnhemse binnenstad

Algemeen Kort nieuws

ARNHEM - Begin april start Rozet met de aanleg van een ‘Walk of Names’ in de Arnhemse binnenstad, geïnspireerd op de Hollywood Walk of Fame. 

Arnhemse Helden worden vereeuwigd op gouden sterren naast het Rozet-gebouw in het centrum. Er is nog een aantal sterren te vergeven; iedereen kan zichzelf of iemand anders hiervoor opgeven.

Ieder jaar viert Rozet de Arnhemse Helden-verkiezingen, waarbij de Arnhemmer van dat jaar beloond wordt met een heldenrol binnen Rozet. Na de verkiezingen van 2022 zijn alle heldenrollen bekleed. Daarom kwam Rozet met het nieuwe idee voor een ‘Walk of Names’. Een aantal Arnhemse Helden wordt vereeuwigd met een gouden ster met naam in de Oude Oeverstraat in de binnenstad.

Naast de geselecteerde helden, is er nog een aantal sterren zonder naam. In het kader van het huidige kwartaalthema ‘Hier ben ik’ van Rozet, is besloten om deze overige sterren te vergeven op basis van aanmeldingen. Dit betekent dat iedereen zichzelf of iemand anders kan opgeven voor een plek op de Walk of Names. 

Ken jij iemand die volgens jou een ster verdient, of wil je er zelf graag een? Meld je dan vóór 26 maart aan via www.rozetwalkofnames.nl. Meer informatie over de bekendmaking van de sterren volgt rond 27 maart via de social media-kanalen van Rozet.