Lizzy.
Lizzy. Foto:

Huisdier van de week

ARNHEM - Lizzy is een onzekere dame en kieskeurig over de mensen die ze leuk vindt. Het vertrouwen moet langzaam worden opgebouwd maar wanneer je toegelaten bent tot het clubje van lievelingsmensen, dan is het een echte knuffelkont. 

Ze zit graag op schoot en is vrijgevig met kusjes. Ze is dan blij om je te zien en komt je enthousiast begroeten. Ze kan ietwat opdringerig zijn en eist haar aandacht wel op. We plaatsen Lizzy in verband met haar pittige karakter niet bij kinderen en in een rustig huishouden. Alleen zijn moet opgebouwd worden. Lizzy is het gewend om met andere hondjes te wonen, maar kwam daarmee niet tot haar recht. Meer info: dierentehuisarnhem.nl/dieren/Lizzy/. 

De andere dieren die een nieuw thuis zoeken, vindt u op de website www.dierentehuisarnhem.nl.

Avondje bingo

REGIO - Woensdag 29 maart houdt wijkvereniging 't Zand Binnenveld een bingoavond in het Gemeenschapshuis aan de Van Wijkstraat in Huissen. Start 20.00 uur. Er worden 7 rondes gedraaid (3 prijzen per ronde) inclusief super-hoofdprijsronde. Kaarten per set voor alle rondes inclusief super-hoofdprijsronde 12 euro. Extra kaarten superronde 2,50 euro.

Deelnemers worden verzocht zelf schrijfgerei mee te nemen en zoveel mogelijk gepast af te rekenen.