Bart Leussink en Janiek van den Broeck in The Church.
Bart Leussink en Janiek van den Broeck in The Church. Foto:

Hotel-restaurant The Church opent de deuren

Hemelse ervaring in voormalige kerk

ARNHEM - Een bijzondere locatie waar je terecht kunt voor een uitgebreid diner, een gezellige lunch of met een stel vrienden kunt genieten van een lekkere borrel of cocktail met bijzondere bites. Dat is restaurant en cocktailbar The Church in Arnhem. Voor een horecaervaring uniek voor de stad Arnhem. Vrijdag 17 maart gingen de deuren open.

De voormalige evangelisch-lutherse kerk in Arnhem was jarenlang onderkomen van hotel en restaurant Bizar Bazar. De jonge ondernemers chef Bart Leussink (24) en gastvrouw Janiek van den Broeck (24) staan te popelen om aan de slag te gaan. “Het is een prachtige locatie in een bijzonder pand”, geeft het jonge stel aan. “We willen hier het wow-effect creëren vanaf het moment dat de gasten binnenkomen tot aan het laatste gerecht dat ze geserveerd krijgen.  We willen onze gasten een 'fine dining experience' geven. Bij ons dineren is heel relaxed in een ongedwongen sfeer met een hoog serviceniveau. We hopen dat de gasten keer op keer zeggen ‘Take me to church’.” 

"De ambitie is om met het restaurant internationale allure uit te stralen. Daarbij laten wij de gasten met al hun zintuigen bijzondere kwaliteit beleven en oprechte aandacht ervaren. The Church biedt een spectaculaire totaalbeleving in een kerk met de allure van een eigentijdse kathedraal, waarin je met al je zintuigen op een hemelse manier geniet. Een plek waar je gehoord en gezien wordt. Waar je geweest wilt zijn!"   

Ook zakelijke gasten kunnen terecht in The Church. Er zijn speciale vergaderarrangementen, eventueel met overnachting. The Church leent zich natuurlijk ook uitstekend voor een bruisend feestje. Van kleine intieme diners tot grote feesten en huwelijken. En leuk om te weten, The Church is officieel benoemd tot ‘ Huis der Gemeenten', je kunt je huwelijk daar laten voltrekken.

Voor een uitgebreid avondje fijnproeven, een bijzondere overnachting, een feest of een zakelijke meeting maar ook een gezellige borrel met vrienden, familie en collega's het kan allemaal in The Church. 

Voor meer informatie of het reserveren van lunch of diner, bel tel 026 - 214 8800 of kijk op www.the-church.nl. Of loop gewoon eens binnen voor een borrel of cocktail. Lunchen kan donderdag, vrijdag en zaterdag; dineren van dinsdag t/m zaterdag. En elke zondag vanaf 10.30 uur champagnebrunch.  

Het gerechtje Hamachi.
Street art muurschilderingen van Roosart.
Enkele cocktails van de bartender.