Faruk Kurc bij de ingang van Da Vinci. "Een betrouwbare partner."
Faruk Kurc bij de ingang van Da Vinci. "Een betrouwbare partner." Foto:

Klusbedrijf Faruk voor al uw klussen

'Kan goed schakelen en ben snel inzetbaar'

ARNHEM - U wilt uw huis laten schilderen, muren stucen, badkamer betegelen of laminaat laten leggen. Dan gaat u op zoek naar een betrouwbare vakman. Maar dan is de kans groot dat u lang moet wachten want de agenda's van vaklui lopen snel vol. Neem dan vooral contact op met zelfstandig ondernemer Faruk Kurc. "Ik kan goed schakelen en ben snel inzetbaar. En werkzaam in de hele regio Gelderland."

"Je kunt mij altijd bellen voor allerlei kluswerkzaamheden. Ik draai daar mijn hand niet voor om en werk zowel voor particulieren als voor bedrijven. En of het nu een heel huis is of één enkele ruimte, ik kan alles uitvoeren. Nieuwbouw, bestaande bouw, renovatie of herstelwerkzaamheden: u bent bij mij aan het juiste adres."

Ook voor wat grotere klussen kunt u een beroep doen op Faruk. "Is de klus wat groter qua omvang, geen enkel probleem. Ik ken genoeg betrouwbare gespecialiseerde vaklieden die kunnen meehelpen. En ik heb voldoende betrouwbare partners zoals Tegelhandel Da Vinci waar ik snel terecht kan voor de benodigde materialen."  

Belangstellenden kunnen eerst vrijblijvend een offerte aanvragen. En Faruk komt altijd bij u thuis om de situatie te bekijken en uw persoonlijke wensen te bespreken. "Als mijn klanten blij en enthousiast zijn over het eindresultaat, dan word ik dat vanzelf ook. Daar doe je het voor."
Faruk Dienstverlening Bouwadvies
tel. 06 - 2481 2957
faruk_kurc@hotmail.com