Krijg jij dit voorjaar de slag te pakken?
Krijg jij dit voorjaar de slag te pakken? Foto:

Introductiecursus roeien
bij roeivereniging Jason

ARNHEM - Dit voorjaar verzorgt de Arnhemse roeivereniging Jason een introductiecursus roeien. Je leert de basisbeginselen van de roeitechniek en je krijgt informatie over materiaal, veiligheid en de vereniging. 

"Tijdens elke les ga je onder begeleiding van een ervaren instructeur zelf het water op om je de roeibeweging eigen te maken. De introductiecursus roeien is een goede manier om de roeisport te leren kennen én om mensen te ontmoeten. Roeien is een veelzijdige buitensport voor jong en oud die in wedstrijdverband of recreatief kan worden beoefend. Bij Jason wordt geroeid in de haven aan de Westervoortsedijk in Arnhem en onder bepaalde voorwaarden ook op de Rijn. De leden roeien ook bij andere roeiverenigingen in Nederland en nemen in het buitenland deel aan roeitochten", aldus de vereniging.

De introductiecursus bestaat uit zes lessen en kost 75 euro. Inschrijven voor de introductiecursus voor volwassenen: www.jasonroeien.nl. De cursus start zaterdagmiddag 1 april. De overige data staan op de website.