Schrijf sciencefiction

VELP - Journalist en tekstschrijver Marjon Weijzen verzorgt vrijdagochtend 31 maart en 28 april van 10.00 tot 12.30 uur in Bibliotheek Velp een tweedelige schrijfworkshop sciencefiction.

Verdiep je in de mogelijke invloed van robots, algoritmes en kunstmatige intelligentie, met behulp van literatuur en je eigen fantasie. Je gaat aan de slag met een van de boeken die voor deze workshop zijn uitgekozen. Dat boek dient ter inspiratie en aan de hand van een eigen gekozen personage wordt een eigen verhaal geschreven. Zo leer je vanuit een originele invalshoek en met behulp van je eigen fantasie, een krachtig kort verhaal te schrijven.

Tijdens de eerste bijeenkomst kies je een boek en bedenk je een personage waarover je een verhaal gaat schrijven. Tijdens de tweede bijeenkomst wordt het verhaal besproken en krijg je tips om je verhaal nog beter te maken.

Deelname 15,00 euro voor biebleden en 20,00 euro voor niet-leden. Leden met plusabonnement nemen gratis deel. Aanmelden via www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda.