Dinnershow Goud in Musis Arnhem

Algemeen Kort nieuws

ARNHEM - In Musis in Arnhem is dinsdag 4, woensdag 5 en donderdag 6 april Dinnershow Goud te bewonderen. Het evenement is een combinatie van dans, zang, entertainment en een vijfgangenmenu. Een gezamenlijke productie van Studio26 en studenten van Rijn IJssel Creatieve Industrie en Rijn IJssel Vakschool Wageningen. Deze editie heeft als thema ‘Golden Muse’ ter ere van het 175-jarig jubileum van Musis Arnhem. De bezoeker van deze editie maakt gedurende de show kennis met de negen muzen van inspiratie. 

Aan Dinnershow Goud werken zo’n 300 studenten van verschillende opleidingen van Rijn IJssel mee. De dans, zang en entertainment wordt verzorgd door studenten van de dansopleidingen Urban en Show Allround en Nederlandse Musical Academie. Alle horeca en diner wordt verzorgd door studenten van Vakschool Wageningen. De artistieke leiding en productie wordt verzorgd door Studio26. 

De show start alle dagen om 18.00 uur en vanaf 17.30 uur is de inloop. De ticketprijs bedraagt 79 euro inclusief vijfgangenmenu en Hollandse drankenassortiment. Er zijn ook plekken beschikbaar op het balkon voor 20 euro (hier wordt naar dezelfde show gekeken alleen zonder vijfgangenmenu en dranken). Meer informatie en tickets: www.studio26.nl/dinnershowgoud