Arnhemse singer-songwriter Robin Storm brengt nieuwe single uit

Algemeen Kort nieuws

ARNHEM - De Arnhemse singer-songwriter Robin Storm brengt 10 maart een nieuwe single uit: Don’t Hide Your Tears. Het is een popnummer met soul-invloeden en een boodschap aan (met name) jongeren: Het is een hoopvol liedje waarmee Storm je een hart onder de riem steekt.

Je hebt mogelijk nog niet van Robin Storm gehoord, maar er is grote kans dat je wel zijn hit Duly Love kent (heeft inmiddels 7.000.000 streams op Spotify heeft gepasseerd).

Don’t Hide Your Tears’ is geïnspireerd door een vroegere liefde die zich anders naar de buitenwereld toe gedroeg dan naar Storm. “Met dit liedje wil ik jongeren een hart onder de riem steken. Het is beter om gewoon te uiten wat je voelt, dan je te verstoppen achter je perfect-uitziende Instagram feed”, legt hij uit.
Het lied geeft een positief gevoel door up-tempo drums, moderne popsounds en warme soul elementen te combineren met een spot-on songtekst die perfect aansluit bij de karakteristieke stem van Robin Storm. ‘Don’t Hide Your Tears’ is live ingespeeld door Sten van Tongeren (drums), Rick Linzel (toetsen), Ivan Schoelink (bas) en Jane Loois (backings). Vervolgens is de track afgewerkt door producers Ruben van der Velde en Daan van Dreumel.
Storm maakt al zijn hele leven muziek. Hij begon met zingen, daarna volgden piano, gitaar en drums. Over de loop der jaren ontdekte hij dat hij het zingen en schrijven van eigen muziek het állerleukste vindt om te doen. Met 100.000 maandelijkse luisteraars op Spotify is Storm, na een periode zonder nieuwe releases, klaar om in 2023 te laten horen wat hij met zijn goudeerlijke lyrics, loepzuivere stem en ritmische roots in zijn mars heeft.