Afbeelding
Foto: IVN Natuur-educatie Arnhem

Programma IVN Natuur-educatie Arnhem

Algemeen

ARNHEM - In de maand maart start IVN Natuur-educatie Arnhem weer tal van natuuractiviteiten en -cursussen.

Zaterdag 11 maart (09.30 uur) gaat de Natuurwerkgroep in het Bronbos achter het Beekdallyceum aan de slag om de wildgroei aan bomen en struiken te reduceren, zodat het Bronbos weer zijn natuurlijke karakter terugkrijgt.

Donderdag 16 maart (09.30 uur) starten de werkgroepen van de Vlindertuin en de Stille tuin aan de Parkweg weer met het onderhoudsseizoen.

Zaterdag 18 maart (09.00 uur) start de Insectencursusverspreidt over vier dagen, met steeds aansluitend een excursie op wisselende plekken.

Zondag 26 maart (10.00 uur) gaan de Scharrelkids weer op stap in Meinerswijk op zoek naar Diersporen en struinen (vanaf 14.00 uur) de natuurgidsen van de Weekendwandelingen door de landgoederen Lichtenbeek en Boschveld.

Woensdag 29 maart (19.30 uur) start de Moestuinieren cursus van drie lesavonden; maak van je moestuin een succes!

Zondagmorgen 2 april (09.00 uur) zijn de gidsen van de Heemtuin Presikhaaf op zoek naar de Vroege Vogels. 

Donderdag 4 mei (09.00 uur) leert Janneke van der Pol in een workshop van 3 uur hoe je de mooiste natuurfoto’s met je smartphone maakt.

Dinsdag 9 mei (19.30 uur) start Janneke van der Pol met de basiscursus Natuurfotografie; drie lesavonden en twee praktijkexcursies (op zaterdagochtenden). In juni kun je dan een vervolgcursus Natuurfotografie doen.

Wil je meer weten over deze en andere IVN-activiteiten, kijk op ivn.nl/afdeling/arnhem.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding