Voorstellingen 'Versjes Annie M. G. Schmidt' en 'Breekbaar'

Walking Faces komt naar Presikhaaf

ARNHEM - Op uitnodiging van de Cultuurgoep Presikhaaf presenteert Walking Faces op vrijdagavond 17 maart een avondvullend programma met de voorstellingen 'Versjes Annie M. G. Schmidt' en 'Breekbaar'. 

Tom Hommes zal versjes voorlezen van Annie M. G. Schmidt. De markante en eigenzinnige auteur met een filosofische inslag. Versjes die hem hebben geïnspireerd om samen met zijn dochter de rijmpjes op te nemen voor zijn kleindochter Rijmpje.

Na de pauze betreden Alkis Barbas (Urban dance), Daniëlle Bouwmeester (mime en moderne dans), Sjoerd Schwibettus (mime, dans en schrijver) en Fleur Dikken (cello en zingende zaag) het podium. De voorstelling 'Breekbaar' is een modern sprookje over ruimte, evenwicht en welke weg te volgen. Een theaterstuk met spoken word, muziek, mime, dans en acrobatiek. 

De hoofdrolspelers verschillen in leeftijd en zitten in verschillende levensfases. Jong en veerkrachtig, oud en breekbaar. 

Op het ritme van grappige geluidseffecten, mooie poëtische teksten, dans en mime komen de spelers als stripfiguren in beweging. Op weg richting nieuwe, veranderlijke, wonderlijke en breekbare zaken van het leven.

Vrijdag 17 maart de voorstelling 'Versjes Annie M. G. Schmidt' en 'Breekbaar' in MFC Presikhaven aan de Laan van Presikhaaf 7 in Arnhem. Inloop 19.00 uur, aanvang 19.30 uur. 

Kaarten

Kaartverkoop (3,00 euro, contante betaling) aan de kassa op de voorstellingsavond of in bibliotheek Rozet Presikhaaf tijdens openingsuren. Reserveren kaarten via
cultuurgroeppresikhaaf@gmail.com.