Snuffelen tussen leuke spulletjes.
Snuffelen tussen leuke spulletjes. Foto:

Een tweede kans voor zowel mens als milieu

Kringloopplezier bij RataPlan Arnhem

ARNHEM - Kringloopliefhebbers kunnen zich melden aan de Doctor C. Lelyweg 8A in Arnhem. Daar vinden zij een kringloopwinkel vol schatten en mogen zij een unieke kringloopervaring verwachten. RataPlan Arnhem is méér dan een kringloopwinkel en biedt een uitgebreid en wisselend assortiment tweedehands meubels, kunst, boeken, kleding, elektronica en nog veel meer.  

Tijdens het intensieve kringloopshoppen kunnen bezoekers plaatsnemen in de koffiecorner voor kop koffie, thee of fris met stuk gebak of wat anders lekkers. Wordt er druk gezocht naar een knappe tweedehands fiets, of heeft een fiets een reparatie nodig? Dan valt er veel te beleven in de fietsenwerkplaats. 

Ondertussen lopen bezoekers langs de RataPlant afdeling waar een tweede leven wordt gegund aan groene vriendjes. Bezoekers kunnen hier hun afgedankte planten doneren of juist een nieuwe plant kopen.

RataPlan zet zich in voor een tweede kans voor zowel mens als milieu. Met het verkopen van tweedehands artikelen, creëert RataPlan een omgeving die toegankelijk is voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. RataPlan zet zich in tegen het groeien van de afvalberg en gaat massaproductie en overconsumptie uit de weg. "We zorgen samen voor de wereld, één waarin iedereen waardevol mee kan doen."

Heb jij bruikbare spullen die nog een ronde meekunnen? Doneer deze bij RataPlan en gun ze een tweede leven. Kom langs op Doctor C. Lelyweg 8A of maak gebruik van de gratis ophaalservice via tel. 088-8282782 of www.rataplan.nl.

Afbeelding