Sara Bax. (Foto: eigen foto)
Sara Bax. (Foto: eigen foto) Foto: Sara Bax

Sara Bax presenteert EP 'Boy on the Moon'

WESTERVOORT - Zondagmiddag 19 maart presenteert Sara Bax haar EP 'Boy on the Moon' in De Verzameling aan de Brouwerslaan 1a in Westervoort. Aanvang 15.00 uur. 

De EP is een trilogie die speciaal is geschreven voor deze band met unieke bezetting. Sara Bax vertolkt, samen met Jeroen van Vliet (piano), Angelo Verploegen (flügelhorn), Emile Visser (cello, metropole orkest), en Max Hering (drums) intieme, persoonlijke stukken die tegelijkertijd een kritische blik geven op onze maatschappij. Deze moderne jazz met popinvloeden is verhalend en vormt een kleurrijk geheel. 

Sara Bax: "Met ‘Boy on the Moon' wil ik je het gevoel geven terug te komen bij de dromen die je had als kind. Ook nodig ik je uit te reflecteren op de connecties die je hebt met mensen en de wereld. De teksten heb ik laten doorschemeren in de klanken van de band. Het spelen met deze fantastische musici was voor mij een droom die uitkwam, wat een extra laag toevoegt aan het geheel. Ook wilde ik me zoveel mogelijk verbonden voelen met de band en ben daarom tussen de instrumenten gaan staan in de studio, wat zorgt voor de intieme en verbonden sfeer in de muziek.” Entreekaarten (25 euro) zijn te bestellen via info@deverzameling.nl.

www.deverzameling.nl