Deelnemers aan Meditatieve Dans.
Deelnemers aan Meditatieve Dans. Foto: eigen foto

Centrum voor zingeving in de Voorhof

Algemeen

ARNHEM - Sinds januari 2023 is er een Centrum voor zingeving in de Voorhof van de Parkstraatkerk aan de Kastanjelaan 22e in Arnhem. Het initiatief beoogt op een open wijze met elkaar te zoeken naar wat ons leven beweegt en zin geeft. Een plek voor ontmoeting en verbinding.

In het centrum vinden activiteiten plaats. Zo is er op maandag vanaf 10.00 uur Meditatieve Dans, gegeven door Froukje Anjema en op woensdag- en vrijdagochtend van 08.00 tot 09.00 uur zenmeditatie. 

Op woensdag kan men vanaf 10.00 uur terecht voor Soma Yoga met Marina Trisic en tevens om 10.00 uur Stamtafel waarin actuele onderwerpen met elkaar besproken worden. Verder is er woensdag om 11.00 uur een bijeenkomst van Leeskring ‘Putten uit de bron’ waarin teksten met elkaar gelezen worden op bijbels en filosofisch gebied. 

Vrijdag is er vanaf 10.00 uur Dichterbij, waarbij gedichten centraal staan. Deze activiteit is op de  4de verdieping van Rozet.

Iedereen is welkom, om vragen te stellen en nieuwe initiatieven in te brengen. Meer info: tel. 06-41722195 of  www.rozinarnhem.nl.