De Arnhemse Jolanda Vos geeft uitleg over het verduurzamen van haar huis.
De Arnhemse Jolanda Vos geeft uitleg over het verduurzamen van haar huis. Foto:

Arnhemmers uitgenodigd voor een thematour

Inspiratie opdoen in aardgasvrije woning

ARNHEM - Het verduurzamen van een woning kan veel vragen oproepen. Wat zijn de eerste stappen die je moet nemen en wat kost het? Huiseigenaar Jolanda Vos in Arnhem laat zien hoe zij het heeft aangepakt en deelt tips en haar ervaringen tijdens een thematour op donderdag 16 maart om 19.30 uur. 

Iedereen die ideeën wil opdoen voor zijn of haar eigen huis, of vragen heeft over het verduurzamen van een woning, is van harte welkom. Inschrijven kan gratis via de website duurzamehuizenroute.nl/thematours

Tijdens de thematour deelt Jolanda graag haar ervaringen en geeft zij uitleg over hoe ze haar tussenwoning uit 1974 aardgasvrij heeft gemaakt. Na de rondleiding is er ruimte voor het stellen van vragen, zodat ook jij voorbereid aan de slag kunt gaan met jouw woning. Alle inwoners uit de gemeente Arnhem zijn van harte welkom om ideeën op te doen bij deze thematour.

De thematours zijn een initiatief van de Nationale Duurzame Huizen Route. Tijdens deze tours leiden huiseigenaren je rond en vertellen ze vanuit hun eigen ervaring hoe ze hun woning hebben verduurzaamd. De rondleiding van Jolanda wordt georganiseerd in samenwerking met gemeente Arnhem en de provincie Gelderland. Zij moedigen inwoners aan om op bezoek te gaan bij een thematour, om zo ideeën en ervaringen op te doen voor een eigen duurzaam huis.


Ook op andere plekken in Gelderland worden thematours georganiseerd.

Meer informatie vind je op www.duurzamehuizenroute.nl/thematours


Afbeelding
Afbeelding