Molenplaats Arnhem.
Molenplaats Arnhem. Foto: Molenplaats Arnhem

Horecamedewerker Molenplaats Sonsbeek

ARNHEM - Voor werken achter de bar in bezoekerscentrum Molenplaats Sonsbeek wordt een vrijwilliger gezocht. Je bent flexibel inzetbaar voor minimaal één dagdeel per week (en ook af en toe in het weekend).

Aan de rand van Park Sonsbeek ligt bezoekerscentrum Molenplaats Sonsbeek: dé plek voor informatie en inspiratie over groen, duurzaamheid en wandelen in Arnhem. Naast informatie over de natuur in en om Arnhem kunnen bezoekers een hapje en een drankje nuttigen in het restaurantdeel van het bezoekerscentrum. 

Wat ga je doen? Bezoekers gastvrij ontvangen en te woord staan. Koffie en thee inschenken, taart en snacks aanbieden en drank en eten afrekenen. Verder de bar en keuken netjes en schoon houden en helpen met afwassen (met afwasmachine). De zalen die verhuurd zijn, gereed maken voor gasten.

Je bent gastvrij, klantvriendelijk en flexibel inzetbaar. Je kunt werken met een digitaal kassasysteem (of dit wil leren) en kan zelfstandig de bar runnen. Interesse of vragen? Neem contact op met Jantine Jansen, tel. 06 - 40457788 of info@natuurcentrumarnhem.nl.

Andere vrijwilligersvacatures: www.vrijwilligerscentralearnhem.nl.