Tandarts Adele Rabi.
Tandarts Adele Rabi.

Tandartsenpraktijk St. Elisabeths Gasthuis: ‘De kracht zit in de kleinschaligheid’

Algemeen

ARNHEM - Geen grote onpersoonlijke praktijk waar je je als patiënt een nummer voelt. De kracht van Tandartsenpraktijk St. Elisabeths Gasthuis in Arnhem is juist de kleinschaligheid. “Daardoor kan ik een persoonlijke band opbouwen met al mijn patiënten. En is er volop tijd en aandacht voor hun klachten en wensen”, aldus tandarts Adele Rabi.

‘Mijn patiënten kunnen rekenen op deskundig advies en altijd hetzelfde vertrouwde gezicht”, weet Adele Rabi. 

Bij Tandartsenpraktijk St. Elisabeths Gasthuis niet steeds weer een andere preventie-assistente of tandarts maar steeds dezelfde, volledig gediplomeerde tandarts met jarenlange ervaring. 

Adele: “Dat maakt dat ik mijn patiënten en hun achtergronden en tandtechnisch dossier door en door ken. Het is voor patiënten wel zo fijn en geruststellend om altijd met dezelfde tandarts te maken te krijgen en zich niet hoeven af te vragen wie er nu weer bij de tandartsstoel staat. Dat maakt dat we een vertrouwensband kunnen opbouwen. Ik ken al mijn patiënten en al mijn patiënten kennen mij.”

Zelf heeft Adele ervaring opgedaan in grote én kleine praktijken en weet dus waarover ze praat. “Toen ik besloot om mij als zelfstandig tandarts te vestigen, was het voor mij heel duidelijk dat dit een kleinschalige praktijk moest worden.” 

Patiëntgericht

Een praktijk gericht op de patiënt en niet op het behalen van zo hoog mogelijke bedrijfsresultaten. Patiënten krijgen bij Adele altijd een eerlijk advies en geen onnodige behandelingen. “Doordat ik mijn patiënten goed ken, ga ik altijd voor een goed advies voor de langere termijn. Dus geen dure tussenoplossingen maar een eerlijk advies. Altijd in het belang van de patiënt.”

Ook goed om te weten is dat op het parkeerterrein drie parkeerplaatsen zijn gereserveerd voor patiënten van de tandartsenpraktijk.        

Tandartsenpraktijk St. Elisabeths Gasthuis
St. Elisabethshof 1 Arnhem
tel. 026-4456467
www.tpeg.nl