Hutten bouwen.
Hutten bouwen.

Jeugdland loterij weer van start gegaan

Algemeen

ARNHEM - Sinds woensdag 1 maart kunt u ze weer aan de deur verwachten, de jonge enthousiaste verkopertjes van Jeugdland loten. Stichting Jeugdland houdt dit jaar alweer de 51e Jeugdland loterij. Tot eind maart proberen Arnhemse basisschoolkinderen zoveel mogelijk loten te verkopen om met de opbrengst de Jeugdland activiteiten in de schoolvakanties mogelijk te maken. Misschien staan ze binnenkort bij u aan de deur …

Vitesse, Pathé en Sportbedrijf Arnhem sponsoren de loterij met leuke beloningen voor de kinderen die loten verkopen.

Jeugdland 

Deze zomer heeft Jeugdland plaats van 15 juli t/m 27 augustus. Er is dan van alles te doen voor kinderen die in de vakantie willen deelnemen aan speciale activiteiten. Traditiegetrouw verrijst weer een aantal bouwdorpen waar kinderen zich kunnen vermaken en vindt de Holiday Kick off plaats. Ook in de voorjaar- en meivakantie organiseert Jeugdland veel activiteiten. 

Alle 15.000 Arnhemse basisschoolkinderen ontvangen in de voorjaar-, mei- en zomervakantie weer een gratis Jeugdland Vakantie Paspoort dat vele sportieve, educatieve, creatieve en recreatieve activiteiten bevat. Hiermee kunnen ze zelf op zinvolle wijze hun vakantie invullen. Het paspoort is een gezamenlijke uitgave van Jeugdland, Sportbedrijf Arnhem en Kinderopvang SKAR.

Deelname basisscholen

Voor de verkoop van loten is Jeugdland afhankelijk van de medewerking van basisscholen. Leerlingen van de deelnemende scholen gaan de loten verkopen. 

Kinderen kunnen zelf ook een leuke prijs verdienen door veel loten te verkopen. Deze zijn gesponsord door Vitesse, Pathé en Sportbedrijf Arnhem.

Aantrekkelijke prijzen

Voor slechts 2,50 euro per lot maakt u kans op verschillende prijzen, beschikbaar gesteld door het Arnhemse bedrijfsleven. Een overzicht van alle prijzen staat op de website van Jeugdland. DNA Notaris verricht de trekking van de loterij op 10 mei. De trekkingslijst wordt gepubliceerd op de website van Jeugdland. 

Meer informatie

Jeugdland komt tot stand door een samenwerking van de Stichting Jeugdland, Stichting Rijnstad, Sportbedrijf Arnhem en Stichting Kinderopvang Arnhem en Regio (SKAR). Bel voor meer informatie met Jeugdland, telefoon 026 – 442 20 62 of kijk op www.jeugdland.nl.