Tegenstander is gevloerd!
Tegenstander is gevloerd!

Gratis open les Aikido Stichting Arnhem

Algemeen

ARNHEM - Maandag 6 maart verzorgt Cathrien de Pater (4e dan) een GRATIS open les bij Aikido Stichting Arnhem Jiki Shin Kan. Cathrien is een van de topvrouwen in het Nederlandse aikido en docent bij de Arnhemse club. In het kader van Internationale Vrouwendag is Cathrien gevraagd deze speciale les te verzorgen.

“Aikido is meer dan een sport, het is een krijgskunst gebaseerd op ontspanning en weerbaarheid.Aikido is geen ‘magische methode’ om inspanning te ontlopen. Je moet er juist hard voor werken. Je traint dus niet alleen fysiek maar ook mentaal. En onderweg kom je altijd wel ergens jezelf tegen, met al je opstandigheid en angsten. Maar net als je het wilt opgeven, lukt het ineens. Krijg je een doorbraak, doet je lichaam het juiste. Dat is een ongelooflijke ervaring”, aldus Cathrien. 

Aikido Stichting Arnhem Jiki Shin Kan biedt Aikido aan op elk niveau, voor jong en oud, man of vrouw. Het is een bijzondere ervaring dat ontspanning en harmonie effectiever kunnen zijn dan spierkracht.

Open les

Op maandag 6 maart houdt de club open huis in de dojolocatie in Arnhem-Zuid (Olympus College aan Olympus 11 Arnhem). Van 20.15 tot 21.45 uur is er een gratis open les onder leiding van Cathrien de Pater. Iedereen (vrouw én man) vanaf 18 jaar kan meedoen of komen kijken!

Introductiecursus

Na de open les gaat op maandag 13 maart een gratis introductiecursus van start. Deze cursus is op maandagen van 20.15 tot 21.45 uur in Arnhem-Zuid. In 5 lessen van 1,5 uur leert men de basisprincipes van het aikido, onder toezicht van gediplomeerde leraren en samen met leerlingen die verder zijn. Info: www.aikidostichtingarnhem.nl.