Maak kennis met Rijn IJssel. (Foto: Patrick Siemons)
Maak kennis met Rijn IJssel. (Foto: Patrick Siemons)

Jouw kind helpen een studiekeuze maken op het mbo? Loop binnen bij Rijn IJssel

Algemeen

ARNHEM - Van maandag 13 maart tot en met donderdag 16 maart is het Studie Informatiepunt van mbo-school Rijn IJssel te vinden in het stadshart van Arnhem. Op Bovenbeekstraat 10 beantwoorden medewerkers van het Studie Informatiepunt al je vragen over vervolgopleidingen, aanmeldprocedure, lesmateriaal en meer. “Natuurlijk onder het genot van een kop goede koffie!”

“Is jouw kind nog aan het oriënteren? Of is al duidelijk welke richting hij/zij op wilt? In de veelheid aan mbo-opleidingen is een keuze maken niet altijd makkelijk. Wij helpen jullie graag op weg.” 

“In een persoonlijk gesprek kunnen jij en je kind al je vragen stellen: zo ben je goed voorbereid op onze open dagen op 17 en 18 maart”, aldus Rijn IJssel. “Wij helpen je op weg, óók als je niet op de open dagen kunt komen.”

Het Studie Informatiepunt staat op Bovenbeekstraat 10 in  Arnhem van 13 t/m 16 maart steeds van 12.00 tot 16.00 uur. Plan je liever een vast tijdstip voor een gesprek of heb je andere vragen? Neem dan contact op met het Rijn IJssel Studie Informatiepunt via een mail naar stip@rijnijssel.nl of chat ons op rijnijssel.nl.