Gespreksdiner ‘De kracht van kwetsbaarheid’

Algemeen Kort nieuws

ARNHEM -  Open zijn over wat je voelt, over wat je moeilijk vindt of een fout die je hebt gemaakt. Het is eng om je kwetsbaar op te stellen. Maar kwetsbaarheid is volgens onderzoeker Brené Brown de basis van verbinding, vertrouwen en blijdschap. Wil je met anderen leren wat kwetsbaarheid je brengt? En hoe je dat doet, kwetsbaar zijn? Kom dan naar het gespreksdiner op maandagavond 13 maart, bij Studio Konijnenvoer in Arnhem. Aanvang 19.00 uur.

Je ontdekt dat kwetsbaarheid moeilijk lijkt … maar eigenlijk heel krachtig is. Laat je inspireren door de ontmoeting. Vind samen de verdieping. Inbegrepen: een lekkere maaltijd met koffie of thee en wat zoets als dessert. Aanmelden, kosten en meer info via iederal.nl/gespreksdiner-de-kracht-van-kwetsbaarheid-op-13-03-2023-in-arnhem.

Het gespreksdiner wordt georganiseerd door iederal. iederal biedt een breed en gevarieerd programma van events op het gebied van zingeving. Van interactieve lezingen, natuurevenementen (ook voor kinderen!), zang-, kunst- en muziekbelevingen tot gespreksdiners.