Repair Café in De Groene Vos

Algemeen Kort nieuws

ARNHEM - Er is zaterdag 11 maart weer een Repair Café in De Groene Vos aan de Hommelseweg 41 in Arnhem. Van 11.00 tot 13.45 uur staan de reparateurs voor je klaar. Voor elektra/mechanica en fiets zijn er in ieder geval reparateurs aanwezig. Neem voor textiel van te voren contact op of loop even binnen. 

“Wist je dat kapotte spullen vaak eenvoudig te repareren zijn? Denk aan een kapotte rits, een lekke fietsband, gebroken spaken, een lekkend koffiezetapparaat. Het is zonde als dit bij het afval verdwijnt omdat óf de kennis óf het gereedschap om te repareren ontbreekt. Precies dat is de gedachte achter het Repair Café. De reparaties worden uitgevoerd door onze deskundige reparateurs. Zij betrekken je bij het proces, om zo hun kennis te delen”, aldus de organisatie. 

“Natuurlijk is het ook mogelijk gereedschappen te lenen en ter plekke zelf, eventueel onder begeleiding, je apparaat te repareren. Reparaties zijn in principe gratis, exclusief materiaalkosten. We stellen een vrijwillige eigen bijdrage op prijs, om weer volgende Repair Cafés te kunnen organiseren.”

Het is ook mogelijk om het scherm van je smartphone te laten vervangen. Zorg dan zelf voor een nieuw scherm. En stuur van tevoren een e-mail naar repaircafe@degroenevos.nl met daarin een beschrijving van je telefoon (merk, model). 

Meer informatie over het Repair Café vind je op www.degroenevos.nl of mail of bel naar De Groene Vos: repaircafe@degroenevos.nl of tel. 026 – 7370041 of loop gewoon even binnen.