Stoottechnieken, trappen en sprongen oefenen

Kung Fu demonstratie in Filmtheater

ARNHEM - In de voorjaarsvakantie staat Focus Filmtheater in het teken van Focus Junior, met extra veel kinderfilms, activiteiten en pannenkoeken eten in het restaurant. 

Op dinsdag 21 februari om 14.30 uur is er een speciale Cinekid-voorstelling van de jeugdfilm Kung Fu Leeuw met gratis Kung Fu demonstratie en workshop door Kung Fu School Dragon. 

Kung Fu Leeuw (8+) is een spannende en stoere jeugdfilm over de uitdagingen van opgroeien. De 14-jarige Jimmy is een van de beste Kung Fu leerlingen van zijn school. Als de selectie van het nieuwe leeuwendans team wordt samengesteld, ziet Jimmy zijn droom om in de leeuwenkop te dansen uiteenvallen. Zijn Sifu (leermeester) zet Jimmy in de achterkant maar hij is vastberaden om zijn plek te heroveren.

Na afloop van de film geeft Kung Fu School Golden Dragon een gratis demonstratie en workshop. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen tijdens de workshop, net als de acteurs in de film, hun stoottechnieken, trappen en sprongen oefenen. Bij Kung Fu School Golden Dragon wordt de eeuwenoude methode van zelfverdediging beoefend en doorgegeven. De vereniging heeft scholen door heel het land, waaronder één in Arnhem, waar Sifu's met plezier leerlingen van alle leeftijden zelfvertrouwen, respect en doorzettingsvermogen bijbrengen.

Tickets 8,50 euro (Kind/Student/CJP 8 euro). Info en kaartverkoop: www.focusarnhem.nl.