Speler Vitesse geschorst

ARNHEM - Carlens Arcus mist de komende wedstrijden van Vitesse. De rechtsback kreeg in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht (2-0) een rode kaart voor een overtreding op Sander van de Streek. 

Arcus kreeg in de 51ste minuut een rode kaart na ingrijpen van de VAR van scheidsrecher Jannick van der Laan. Na het bekijken van de beelden trok hij een rode kaart.

De Haïtiaan wordt door de KNVB geschorst voor drie duels, waarvan één voorwaardelijk. Hij mist daardoor de uitwedstrijd tegen FC Volendam (zaterdag 18 februari) en de thuiswedstrijd tegen Ajax (zondag 26 februari). 


On-Ganse carnaval in Musis

ARNHEM - Hou jij van een feestje? Vier dan samen met carnavalsvereniging de On-Ganse op zaterdag 18, zondag 19, maandag 20 en dinsdag 21 februari carnaval in Musis. "Met de beste bands, de coolste DJ’s, de grootste dansvloer van Arnhem en een karaokebar." 

Zaterdagavond met Mag Het Wat Zachter, MP3, Jeroen Visser alias Hazes, DJ Joris en DJ Wilco en Nick. Zondagavond feest met Fantix en DJ's Nick en Wilco. Tijdens een korte zitting komen de Arnhemse Band en de Schotse Garde in actie. Maandagavond de coverband Cabrio en DJ Joris en in het Carnavalscafé neemt de Hofkapel je mee in de oude On-Ganse slagers. Dinsdagmiddag de Boerenmiddag voor kinderen van 3-10 jaar (en ouders en opa's en oma's). Dinsdagavond afsluiting met Slamm. Koop je tickets via onganse.nl/tickets.