DACHSER biedt vele carrièremogelijkheden.
DACHSER biedt vele carrièremogelijkheden. Foto:

Werken bij DACHSER: veel kansen en mogelijkheden

ARNHEM - DACHSER , met hoofdkantoor in Kempten (Duitsland), biedt transportlogistiek, warehousing en op maat gemaakte diensten binnen twee bedrijfsgebieden: DACHSER Air & Sea Logistics en DACHSEr Road Logistics. Deze laatste is onderverdeeld in de twee business lines DACHSER European Logistics en DACHSER Food Logistics. 

Uitgebreide warehousing diensten en industrie specifieke oplossingen maken het aanbod compleet. Een naadloos netwerk - zowel in Europa als daarbuiten - en volledig geïntegreerde IT-systemen zorgen wereldwijd voor intelligente logistieke oplossingen. Het familiebedrijf met zo’n 31.800 werknemers op 376 locaties wereldwijd, is een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. Door te streven naar het combineren en integreren van 's werelds meest intelligente logistieke netwerkmogelijkheden, houdt DACHSER de wereldeconomie draaiende - vandaag en morgen. 

Dat streven resulteert in een grote verscheidenheid aan banen in carrièrerichtingen zoals sales, klantenservice, HR, planning, administratie, overslag & opslag, planning, contractlogistiek, IT en meer, inclusief mogelijkheden om uitdagingen in het buitenland aan te gaan. Vind meer informatie over DACHSER en de vacatures op de website:
www.dachser.nl.


Laatste voorstelling 'Thuis' 

ARNHEM - OverMalbruggen treedt nog twee keer op met 'Thuis'. Zo is er een voorstelling op zondag 19 februari om 18.30 uur in zorgboerderij De Kroon aan de Randweg 2 Arnhem-zuid. Entree 2,50 euro. De laatste voorstelling is zondag 26 februari om 14.30 uur in de Emmauskapel aan het Gangelphusplein 5 in Arnhem-zuid. Gratis entree.


Voor meer informatie: www.overmalbruggen.nl