Neptunus zoekt vrijwilligers

Algemeen Kort nieuws

ARNHEM - Zwemvereniging Neptunus zoekt vrijwilligers die willen assisteren bij het geven van zwemlessen aan kinderen en/of volwassenen.

Neptunus geeft zwemlessen voor de diploma’s A, B en C aan kinderen en volwassenen in zwembad de Grote Koppel in Arnhem. De lessen worden gegeven door vrijwilligers. Iedere dag is minimaal één gediplomeerde leider aanwezig. De zwemvereniging is op zoek naar mensen voor de zaterdagmorgen, maar ook voor andere dagen zijn vrijwilligers welkom. Werktijden: zaterdag van 08.30 tot 10.00 uur, zondag van 08.45 tot uiterlijk 11.15 uur; dinsdag van 18.00 tot uiterlijk 20.30 uur en donderdag van 18.00 tot uiterlijk 20.00 uur. 

“Wij verwachten dat je goed kunt samenwerken en weet hoe je met kinderen omgaat. We vinden het belangrijk dat jezelf enige zwemvaardigheid hebt (minimaal niveau diploma B) en we vragen om een Verklaring omtrent Gedrag (VOG). Je hebt geen diploma (assistent) zwemleider of zwemonderwijzer nodig. We bieden een ruime inwerkperiode waarin je meeloopt met een ervaren zweminstructeur”, aldus Neptunus. “Onze ervaren zweminstructeurs helpen je graag om je te ontwikkelen in het geven van zwemlessen. Er is ruimte voor eigen initiatief.

Aanmelden

Meer informatie en/of aanmelden via inschrijven@neptunus-arnhem.nl. Of kijk op neptunus-arnhem.nl.

Informatie over andere vrijwilligersvacatures staat op www.vrijwilligerscentralearnhem.nl