Kringloopwinkel RataPlan in Arnhem

ARNHEM - Recyclefans, opgelet! Donderdag 16 februari opent RataPlan Arnhem haar deuren. 

Deze ‘meer dan een kringloopwinkel’ biedt niet alleen een uitgebreid assortiment, maar ook een unieke kringloopervaring. 

Naast de gebruikelijke afdelingen vol met onder andere kunst en curiosa, kleding, meubels en boeken, vind je bij RataPlan Arnhem ook een RataPlant-afdeling. Gun een tweede leven aan een groen vriendje door een plant te doneren of kopen!

Verder is RataPlan Arnhem voorzien van alle gemakken, zoals een koffiecorner waar je tijdens het kringloopshoppen plaats kunt nemen voor een heerlijke kop koffie of thee met gebak. 

Fietsenafdeling

Verder vind je in deze kringloopwinkel ook een fietsenafdeling. Hier kun je terecht voor reparaties aan jouw eigen fiets, of om een knappe tweedehands fiets te kopen.

Stichting RataPlan zet zich in voor een tweede kans voor zowel mens als milieu. "We zorgen samen voor de wereld, één waarin iedereen waardevol mee kan doen", aldus directeur Gert-Jan Dekker. Met het verkopen van tweedehands artikelen, creëert RataPlan een omgeving die toegankelijk is voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Verder zet RataPlan zich in tegen het groeien van de afvalberg en gaat massaproductie en overconsumptie uit de weg.

Spullen doneren

Heb jij bruikbare spullen die nog een ronde meekunnen? Doneer deze bij RataPlan en gun ze een tweede leven.

Kom langs op Doctor C. Lelyweg 8A of maak gebruik van gratis ophaalservice via 088-8282782 of www.rataplan.nl.