Het Arnhems Fanfare Orkest.
Het Arnhems Fanfare Orkest.

Arnhems Fanfare Orkest zoekt leden

Algemeen

ARNHEM - “Zit je op donderdagavond maar wat op de bank te hangen? Dan is het tijd om daar vanaf te komen! Wist je dat je op de donderdagavond ook gezellig samen muziek kunt maken? Dat kan bij het Arnhems Fanfare Orkest, een gezellige muziekvereniging met enthousiaste leden”, weet bestuurslid Jan Oostendorp.

“Wij zijn een fanfareorkest met koperinstrumenten, saxofoons, drums en percussie. Bij het fanfare denk je misschien aan lopen, maar wij kiezen ervoor om te blijven zitten, wel zo gezellig. Qua repertoire kiezen we bewust voor een breed scala aan muziekgenres, zo is er voor elk wat wils. Onze dirigent is Rudy Böhmer, hij leidt onze repetities en zorgt ervoor dat we elke week weer beter klinken. Natuurlijk zorgen we voor een koffiepauze en na de repetitie is er tijd voor een gezellig drankje aan onze eigen bar.”

“En zeker in deze tijd houden wij rekening met de portemonnee van onze leden, dus voor de kosten hoef je het niet te laten. Voor slechts 12,50 euro per maand heb je elke donderdagavond plezier. Je bent welkom, ook zonder instrument of orkestervaring.” 

Belangstelling? Bezoek eens een repetitie in clubgebouw Quattro Musica aan de Roggeveenhof 60 in Presikhaaf Arnhem. Elke donderdag van 19.45 tot 22.00 uur. Info: www.arnhemsfanfareorkest.nl.