Vakantie vieren in Focus Filmtheater

Algemeen Kort nieuws

ARNHEM - Kom vakantie vieren in Focus Filmtheater op het Audrey Hepburnplein in Arnhem.

Traditiegetrouw staat bij Focus Filmtheater de voorjaarsvakantie (18 t/m 26 februari) in het teken van Focus Junior. Elke dag is er wat te zien of te doen, voor kinderen vanaf 3 jaar. 

Naast de beste kinderfilms en bijpassende pauze-activiteiten, kun je in Focus | Eten + Drinken de hele vakantie tussen 11.30 en 16.00 uur voor 7,00 euro je eigen pannenkoek versieren (en opeten!).

Voor de allerkleinsten vertoont Focus De krekel (3+), een serie van zeven muzikale animaties van de maker van Het Molletje. Kinderen van 6 jaar en ouder kunnen komen kijken naar de animatiefilm Shaun het Schaap: De Film (6+), Wiplala (6+) naar de verhalen van Annie M.G. Schmidt en de veelbekroonde stopmotionfilm Knor (6+) van Mascha Halberstad, al maanden een hit in Focus. 

Verder zijn er twee nieuwe films te zien. Allereerst de spannende en stoere jeugdfilm Kung Fu Leeuw (8+) over de uitdagingen van opgroeien (waarbij de wijze lessen uit de vechtsport handig van pas komen). En de grappige animatiefilm Kleine All (7+) waarin All optreedt als menselijke antenne zodat zijn buurman contact kan zoeken met UFO’s, en daarmee een avontuur in gang zet. 

Bij een aantal films staan gratis pauze-activiteiten gepland. Zo is er dinsdag 21 februari een speciale Cinekid-voorstelling van Kung Fu Leeuw, met na afloop een gratis Kung fu demonstratie en les door Kung Fu school Golden Dragon. Programma: www.focusarnhem.nl.