Veel belangstelling voor de open dag. (Foto: Jan Verniers)
Veel belangstelling voor de open dag. (Foto: Jan Verniers) Foto: Jan Verniers

Inloopdag Toon Hermans Huis succesvol

Algemeen

ARNHEM - Het was zaterdag 4 februari Wereldkankerdag. Het Toon Hermans Huis aan de Stadhoudersstraat 60 in Arnhem hield open huis.

Heb jij net de diagnose kanker gekregen, zit je midden in de behandelingen of ben je klaar met de behandelingen en probeer je het beste van je leven te maken? Dan kan het helend werken om naast het medische traject ondersteuning te krijgen in de vorm van bijvoorbeeld voedingsadvies, acupunctuur, oncologische fysiotherapie, herstelyoga en lotgenoten contact. Maar waar moet je beginnen? 

Om die zoektocht gemakkelijker te maken, verzorgde het Toon Hermans Huis Arnhem samen met de oncologie netwerken Arnhem Noord en Oosterbeek, Roses Body Care en Cherries on Top een informatieve inloopdag. Publiek kwam meer te weten over alle aanvullende behandelingen en activiteiten die in Arnhem en omstreken worden aangeboden.

Het Toon Hermans Huis is een centrum voor leven met en na kanker, waar activiteiten worden georganiseerd en waar iedereen die geraakt is door kanker altijd binnen mag lopen voor een kop koffie en een luisterend oor. Voor meer informatie: www.thharnhem.nl.  

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding