Een telefoniste aan het werk.
Een telefoniste aan het werk.

MVT Arnhem op zoek naar een vrijwillige telefonist(e)

Algemeen

ARNHEM - Stichting Mantelzorg Vrijwillige Thuiszorg Arnhem (MVT Arnhem) is op zoek naar een telefonist(e). Het gaat om vrijwilligerswerk van 4-8 uur per week. 

MVT Arnhem heeft dagelijks telefonisch contact met mantelzorgers die vragen hebben of ondersteuning zoeken bij hun (soms zware) taak van zorgen voor hun naasten. Ook professionals die op zoek zijn naar ondersteuning voor hun cliënt kunnen bellen. 

Daarnaast heeft MVT Arnhem een Vrijwillige Hulpdienst en kunnen hulpvragers in Arnhem bellen met de Hulpdienst. 

Als telefoonmedewerker ben je het visitekaartje van MVT Arnhem en zorg je ervoor dat de bellers op een snelle en prettige manier worden geholpen. Samen met een team van collega vrijwilligers zorg je ervoor dat Arnhemse mantelzorgers de hulp krijgen die zij verdienen. Je komt tot een snelle analyse van de vraag om deze vraag vervolgens neer te leggen op de juiste plek. Tijdens je dienst voer je tussen het bellen door licht administratief werk uit. Je kunt je aanmelden voor eventuele extra taken binnen MVT Arnhem die passen bij jouw talenten en interesses. 

Je bent (minimaal) 1 vast dagdeel in de ochtend beschikbaar en je bent bereid in voorkomende gevallen elkaars dienst over te nemen. Je bent PC-vaardig en hebt basiskennis van programma’s als Word en Excel. Je hebt de intentie om een commitment aan te gaan voor minimaal 1 jaar. 

MVT Arnhem hanteert een reiskostenvergoeding. Je kunt gratis gebruik maken van het cursusaanbod voor vrijwilligers van Volare, zie vrijwilligerscentralearnhem.nl en zoek op trainingen-volare/trainingsaanbod-volare. Daarnaast kun je deelnemen aan het jaarlijkse vrijwilligersuitje en de nieuwjaarsborrel. 

Belangstelling of meer info? Neem contact op met Claudia Haenen via info@mvtarnhem.nl of bel tel. 026-3703540, www.mvtarnhem.nl.