Wil jij weten of er muzikaal talent in je schuilt?

Popcentrum Jacobiberg houdt open dag

ARNHEM - Popcentrum Jacobiberg aan de Utrechtseweg 310 (gebouw H02) in Arnhem houdt zondag 5 februari van 13.00 tot 16.00 uur open dag. 

Wil jij weten of er muzikaal talent in je schuilt? Wil je ontdekken wat er in het pand gebeurt en welke pop- en rocksterren, dj's en producers (in spé) daar te vinden zijn? Kom langs! Probeer muziekinstrumenten uit en geniet van optredens en workshops.
Er is een breed scala aan optredens van bands en leerlingen van de popschool. Daarnaast kun je een kijkje nemen in de lesruimtes, dj-ruimtes en producerruimtes. Ervaar hoe het is om gitaar of zangles te nemen. Aan docenten kun je al je vragen stellen.

Een begrip

Jacobiberg is hét popcentrum van Arnhem en omstreken en al meer dan zestig jaar een begrip. Je kunt muziekles volgen en oefenruimtes huren. Ook beschikt het popcentrum over een dj- en producerstudio. Jacobiberg-residents maken muziek variërend van techno tot rock, van pop tot punk. 

Je ziet het popcentrum vaak als (mede-)organisator van gave evenementen zoals de jaarlijkse Paasconcerten in Luxor Live. 

Voor meer informatie over de vele mogelijkheden, kijk op de website www.jacobiberg.nl.