Uitreiking Dirk Zeldenrust Duurzaamheidsprijs: drie genomineerden

ARNHEM - In het Arnhemse stadhuis wordt vrijdag 25 november de vijfde Dirk Zeldenrust Duurzaamheidsprijs uitgereikt. De feestelijke bijeenkomst begint om 16.00 uur in de raadszaal.

Iedereen is welkom na aanmelding tot uiterlijk 22 november. Voor aanmelding stuur een email naar info@degroenevos.nl.

Tijdens de bijeenkomst  vertellen de drie genomineerden over hun project. Natuurcentrum Arnhem, winnaar van de Dirk Zeldenrust Duurzaamheidsprijs 2021, doet verslag van de besteding van de prijs voor realisatie van een educatief bijenproject.

Een onafhankelijke jury heeft uit tien inzendingen drie nominaties geselecteerd. De prijs, een cheque van 5000 euro moet worden aangewend om het ingediende plan of initiatief daadwerkelijk te realiseren of verder uit te bouwen. 

De prijs wordt ter beschikking gesteld uit het Fonds van Dirk dat gevuld wordt door personen, organisaties en bedrijven die het gedachtegoed van Dirk en/of duurzame projecten en initiatieven een warm hart toedragen. Bovendien krijgt de winnaar 500 Arnhems Hert aangeboden door de organisatie Arnhem Hert. Bij het afsluiten van deze krant waren de drie genomineerden nog niet bekend. Meer informatie over de tien inzendingen (en genomineerden) op de website: www.degroenevos.nl.