Baba met de grote oren. (Foto: Debbie ten Beste)
Baba met de grote oren. (Foto: Debbie ten Beste) Foto: Debbie ten Beste

Voorstelling 'Het geluid van neerstrijkend maanlicht'

ARNHEM - Muziektheater Rood Mos, het nieuwe Arnhemse gezelschap van artistiek leider Albert Hoex, speelt in samenwerking met Muziektheaterkoor De Plaats en Danscollectief Arnhemse Meisjes de voorstelling 'Het geluid van neerstrijkend maanlicht op de blote takken van de boom.' 

Een voorstelling waarin het verhaal wordt verteld van de levensboom Omumborobonga waaruit al het leven is voortgekomen, zo ook het meisje Baba met de grote oren. 

Oren die van de eerste geluiden op de wereld muziek maakten. En wie muziek hoort, danst! Een voorstelling voor een danseres hoog in een boom, vier bomen die met elkaar één reusachtige boom vormen, een acteur en een koor van dertig zangers die met elkaar een wonderlijk wereld scheppen van tekst, geluid, koorklanken en dans. 

Wonderlijke wereld van tekst, geluid, 
koorklanken en dans

De voorstelling wordt gespeeld op locatie park Gulden Bodem vrijdag 25 november (aanvang 19.30 uur) en zaterdag 26 november (aanvang 19.30 en 21.00 uur). Warme kleren aan, de organisatie zorgt voor een extra dekentje. Info en kaarten: www.muziektheaterroodmos.nl.