Stefan Boddenberg en Cunera Schaapveld van Tumulus Uitvaart.
Stefan Boddenberg en Cunera Schaapveld van Tumulus Uitvaart. Foto:

Overname Tumulus Uitvaart en Rouwhuiskamer Huissen

HUISSEN - Drie jaar geleden nam Cunera Schaapveld Tumulus Uitvaart over: de uitvaartbegeleiding en de Rouwhuiskamer in Huissen. In de afgelopen jaren is de Rouwhuiskamer grondig gerenoveerd en een vertrouwde, warme plek voor families van dierbare overledenen in Huissen gebleken. 

Door ziekte is Cunera helaas nu al genoodzaakt haar mooie onderneming over te dragen. Met gevoelens van dankbaarheid en vertrouwen wordt het bedrijf overgedragen aan Stefan Boddenberg. Zijn visie en werkwijze sluiten in alle opzichten aan op datgene waar Tumulus voor staat: Naast u en Met u groeien naar een betekenisvol afscheid.

Vast gezicht

Stefan Boddenberg (34) is nu het vaste gezicht van Tumulus Uitvaart. Al ruim vier jaar werkt hij als uitvaartbegeleider in onze regio. De Tumulus werkwijze is ‘all inclusive’: als uitvaartbegeleider zelf met een familie alle stappen zetten van laatste verzorging, ceremonie begeleiden tot aan nagesprek. Met zijn verpleegkundige achtergrond kan hij zich volledig verbinden aan deze manier van werken.

Grote eer

“De aanleiding van deze overname is heel verdrietig, maar ik heb veel energie en passie om vervolg te geven aan Cunera’s bedrijf en de Rouwhuiskamer. Het is mij een grote eer om Tumulus Uitvaart een mooie toekomst te geven”, aldus Stefan.

Uitnodiging overdrachtsavond

Stefan en Cunera nodigen u van harte uit om met hen deze overdracht te vieren op vrijdag 2 december om 20.00 uur in de kapel van het Dominicanenklooster Huissen (Stadsdam 1, Huissen; ingang aan de Kloosterlaan).

De toegang is gratis, wel graag aanmelden (naam + aantal personen) via info@tumulus.nl of tel. 026-3258440.

Programma van de avond:
-19.30-20.00 uur inloop met koffie/thee.
-20.00-21.15 uur toneelvoorstelling 'Troost' van Elke Jansen, Harry Heijblok en Stephanie Hulshof. 'Troost' van Theatergroep En Toen is een voorstelling met muziek, theater en interactie over verlies, rouw, veerkracht en over het voortzetten van je leven.
-21.15-21.30 uur Cunera draagt het Tumulus-stokje over aan Stefan.

Na afloop heffen wij samen het glas op de toekomst van Tumulus!

Parkeren: P-Molenweide of P-Arnhemse Poort; op de Kloosterlaan of beperkt mogelijkheid op het terrein van het klooster.

U bent van harte uitgenodigd! Voor aanmelden of meer informatie: info@tumulus.nl, tel. 026-3258440.


Verbeter je Nederlands

ARNHEM - Je spreekt al een klein beetje Nederlands (je tweede taal) en je wilt bijvoorbeeld je woordenschat vergroten, meer weten over de grammaticaregels en je spelling en uitspraak verbeteren. In een klaslokaal van de Brede School de Laar-West (Brabantweg 107-109 in Arnhem) kan in januari 2023 een nieuwe groep starten op donderdag van 13.00 tot 15.00 uur. De deelnemers werken in een groep van maximaal 8 deelnemers. Daardoor is er veel tijd voor persoonlijke vragen en begeleiding. Kosten: 15,00 euro per maand, met Gelrepas 11,00 euro per maand. Meer info op www.taaloase.nl of bel tijdens kantooruren naar tel. 06 - 15586930 of mail naar info@taaloase.nl voor een kennismakingsafspraak.