Wunderkammer

ARNHEM - In het Arnhemse Modekwartier is zaterdag 26 november de eerste editie van Wunderkammer: de verkoop van een grote verzameling van vintage items, kunst en plantjes. Loes, Haus of Joey en Studio Lalaland bundelen elkaars krachten en laten die dag zien waar ze goed in zijn.

is van 10:00 tot 17.00 uur op locatie Mode Incubator aan de Sonsbeeksingel 147 in Arnhem. Er mogen 50 personen binnen aanwezig zijn, wees dus op tijd en voorkom dat je in een rij moet wachten. Neem voor de zekerheid je eigen tasje of doos mee. 

Gerrit Jansen over Natuurboek 

ARNHEM -  Elke dag valt er veel te beleven in de natuur. Gerrit Jansen kijkt er graag naar. Hij doet dat op zijn eigen erf in Angeren, maar kijkt ook graag mee met de lezers van zijn natuurrubriek in De Gelderlander. Het kijken levert elke week een fijn verhaal op. Een selectie van de mooiste verhalen staat, per seizoen geordend, in Natuurboek. Met mooie, eigenzinnige illustraties van Willem Kolvoort.

Het boek neemt de lezer gedurende een jaar mee op een tocht door de natuur. Jansen vertelt donderdag 24 november in Boekhandel het Colofon aan de Bakkerstraat in Arnhem over zijn Natuurboek. De bijeenkomst is van 19.30 tot 20.00 uur (inloop 19.00 uur). Toegang: vrij toegankelijk, wel graag aanmelden via  info@hetcolofon.nl.

Tweede Velper 
Sneupdagen

VELP - Vrijdag 25 en zaterdag 26 november vinden de tweede Velper Sneupdagen plaats. Sneupen is een Fries woord en betekent snuffelen. Kringloopstruiners en tweedehands liefhebbers kunnen zeven locaties bezoeken. De deelnemende winkels zijn geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Sneupen is een Fries woord en betekent snuffelen en wordt echt gebruikt door kringloopstruiners en tweedehands liefhebbers. Voor meer informatie:
Facebook.com/velpersneupdagen.

Signeersessie 
Jimmy Nelson

ARNHEM - In september verscheen het nieuwe fotoboek van fotograaf Jimmy Nelson: Between the Sea & the Sky. Ditmaal geen volkeren uit verre landen maar een fotoboek over Nederland en Nederlanders in traditionele kledij. Nelson komt zondag 27 november van 15.00 tot 16.00 uur zijn nieuwe fotoboek signeren bij Boekhandel Het Colofon in Arnhem. Vrij entree.