Vlnr.. Adjudant Bas, Prins Telly I en Page Ella.
Vlnr.. Adjudant Bas, Prins Telly I en Page Ella.

Prins Telly I heerst over Rijk der On-Ganse

Algemeen

ARNHEM - Tijdens de traditionele openingsdag van het carnavalsseizoen heeft Carnavalsvereniging de On-Ganse de nieuwe Prins, Page en Adjudant bekendgemaakt. Telly Juyn voert komend carnavalsseizoen als Z.D.D.H. Prins Telly I de vereniging aan, met aan zijn zijde Page Ella en Adjudant Bas. 

Carnaval is Telly met de paplepel ingegoten, zijn vader is jaren lid geweest van de Raad van XI. Hij heeft de verschillende afdelingen doorlopen en is nu al jaren vast lid van de Schotse Garde. Naast dat hij een echte carnavalist is, maakt hij ook al van jongs af aan muziek. Jarenlang in de Arnhem Band als trompettist om uiteindelijk als Tamboer Maitre zijn carrière te beëindigen. De laatste jaren speelt hij in MP3 met een groot aantal van zijn vrienden en worden ze regelmatig geboekt voor feesten en partijen. 

Telly is een Vitessenaar in hart en nieren, iedereen zal weten dat Vitesse zijn club is en je bent geen echte Arnhemmer als je Vitesse niet steunt, aldus Telly. In het dagelijks leven werkt hij bij Elver in Arnhem, Elver is expert in de begeleiding en behandeling van mensen met een zeer ernstig tot zeer licht verstandelijke beperking van alle leeftijden. 

Op zaterdag 4 februari vindt het stijlvolle galadiner en galaconcert plaats. Met medewerking van de Marinierskapel der Koninklijke Marine, zanger Bastiaan Ragas en zangeres Sharon Doorson. Kaartverkoop is reeds gestart en kaarten kunnen gekocht worden via www.galaconcert.nl

Voor het carnaval in februari 2023 in vertrouwde carnavalstempel Musis start in december de kaartverkoop.