Tentoonstelling Symbiosis Series. (Foto: Floris de Vries)
Tentoonstelling Symbiosis Series. (Foto: Floris de Vries) Foto: Floris de Vries

Stap in wereld vol mythes en alternatieve relieken

ARNHEM - Voor de vierde editie van de Symbiosis Series bij P-OST Arnhem werkten Thijs Jaeger en Justine Grillet aan een nieuwe vertaling van mythes en alternatieve relieken in de vorm van een installatie van keramische sculpturen, found footage en geluid. 

Stap in de wereld van deze twee kunstenaars, laat je door de soundscape-sculptuur gevulde ruimte verrijken en laaf je aan alternatieve realiteiten en hogere machten. De werken zijn te zien tot en met 11 december bij P-OST Arnhem aan de Driekoningenstraat 16 in Arnhem. Open: donderdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur.
In het kader van deze expositie zijn er twee publiekevenementen:
- ECHO 10 november: een verdiepende avond met sprekers die hun licht laten schijnen op het onderwerp van de tentoonstelling. De sprekers delen hun perspectief op het putten van wijsheid uit AI en de filosofie van het geloven.

- Rondleiding 13 november: Wanda Tiersma neemt je mee op toer langs de kunstwerken. Een kans om samen in gesprek te gaan over de kunst en de kunstwerken op verschillende manieren te ervaren: steeds nauwkeuriger kijken, voelen en zelfs ruiken.

platformpost.nl