Konijn Spikkel.
Konijn Spikkel. Foto:

Huisdier van de Week

ARNHEM - Spikkel is een rustig en vriendelijk konijn. Ze is in het begin wat afwachtend en terughoudend als ze de situatie niet vertrouwt. Spikkel is zacht van karakter en laat zich goed aaien. 

We plaatsen Spikkel bij een gecastreerde rammelaar en bij kinderen vanaf 14 jaar. Voor meer informatie: dierentehuisarnhem.nl/dieren/spikkel (diernummer: 31806). De andere dieren die een nieuw thuis zoeken, vindt u op de website van het dierentehuis, ga naar:
www.dierentehuisarnhem.nl.


Hulp bij seksueel misbruik 

ARNHEM - Humanitas Samen Sterker biedt een luisterend oor aan mannen die seksueel zijn misbruikt. "Deze mannen voelen zich verward over hun identiteit en hebben moeite om hun weg in het leven te vinden en te gaan. Verslaving aan seks, porno en drugs zijn gevolgen waarvan deze mannen last kunnen hebben. Schaamte en schuldgevoel maken praten over wat je is overkomen moeilijk. De ervaring leert dat praten echt helpt. En als je er aan toe bent is er van tijd tot tijd de mogelijkheid om lotgenoten in een groep te ontmoeten", aldus Humanitas Samen Sterk. "Zet een eerste stap en neem contact op." Dat kan via www.man-en-misbruikt.nl of tel. 06-51752214.

"Een ervaringsdeskundige vrijwilliger begrijpt als geen ander wat je als slachtoffer meemaakt. Zet een eerste stap en neem contact op via de mail of telefonisch."