Papa’s en Mama’s café in Rozetje Elderveld

Algemeen Kort nieuws

ARNHEM - Op maandag 7 november opent het wekelijkse Papa’s en Mama’s café in het Rozetje in Elderveld. 

Het Papa’s en Mama’s café biedt een plek waar jonge ouders elkaar kunnen ontmoeten en waar ervaringen worden gedeeld. Ook kindjes zijn welkom, voor hen worden verschillende activiteiten georganiseerd.

“Door de coronapandemie weten weinig jonge ouders in Elderveld elkaar te vinden. Daarom start Rozet per november het Papa’s en Mama’s café”, aldus Rozet. 

“Tijdens het Papa’s en Mama’s café kunnen de kindjes lekker spelen, terwijl jonge ouders elkaar leren kennen en ervaringen met elkaar kunnen delen. Dit gebeurt onder het genot van een kop koffie en met behulp van bijvoorbeeld knutselactiviteiten en voorleessessies. Op deze manier breiden jonge ouders hun sociale netwerk op laagdrempelige wijze uit.” 

Het Papa’s en Mama’s café opent op maandag 7 november en vindt iedere maandagochtend plaats van 09.00 tot 10.30 uur (inloop vanaf 08.30 uur) in het Rozetje in Elderveld (gevestigd in IKC De Klimboom aan Breezandpad 5). 

Het café is gericht op startende ouders met kinderen tussen 0 en 4 jaar oud; kindjes zijn ook welkom. Deelname is gratis.

Voor meer informatie kijk op de website www.rozet.nl/elderveld