Bodywear Superstore helpt jou verduurzamen.
Bodywear Superstore helpt jou verduurzamen. Foto:

Je oude BH is geld waard!

ELST/DUIVEN/APELDOORN - Je kent het wel: in je kast heb je een aantal BH’s die te mooi zijn om weg te gooien, maar je draagt ze eigenlijk helemaal niet meer. Zonde natuurlijk! 

Bodywear Superstore, de grootste lingerie-badmodewinkel voor hem en haar in Nederland, helpt jou verduurzamen én geeft je flinke contante korting op een nieuwe BH.

Hoe werkt het?

Bij Bodywear Superstore krijg je de hele maand oktober 10 euro terug voor je oude BH, ongeacht in welke staat die is, bij aankoop van een nieuwe BH. Je kunt op elke gekochte nieuwe BH één ‘oude’ BH inleveren, dus een mooie kans om je kast op te ruimen en wat mooie nieuwe lingerie aan te schaffen met forse korting! 

Heb je meer BH’s die je kwijt wilt, maar vind je een- of twee nieuwe wel genoeg? Inleveren mag sowieso, we geven alle BH’s namelijk aan Reshare (Leger des Heils) en de Kledingbank Arnhem. Deze organisaties dragen bij aan een circulaire textielketen en mensen in nood. Onbruikbare lingerie wordt gerecycled door Reshare en gezinnen die het zwaar hebben kunnen bij de kledingbank terecht voor goede bruikbare kleding. Wij noemen dit een win-win situatie! Doe je mee? 

Tweedehands BH’s naar Reshare (Leger des Heils) en Kledingbank Arnhem 

Bodywear Superstore is de grootste lingerie-badmodewinkel voor hem en haar in Nederland met de meest ruime keus. BH cupmaten maat A t/m L. En…Gratis parkeren!

Adressen

Bodywear Superstore, Halve Morgen 42, Elst, 0481-204040
Bodywear Superstore, Rijksweg 26 Duiven, 026-7370298
Bodywear Superstore, Zwolseweg 22, Apeldoorn, 055-2002037
www.bodywearsuperstore.nl


Maak nader kennis met 
de Orde van Weefsters 

VELP - De draad van je leven in eigen hand houden, dat is waar leden van de Orde van Weefsters al 75 jaar mee bezig zijn. Na hun inwijding in een loge werken zij als zoekende vrouwen verder aan hun innerlijke groei en zoeken zij naar verdieping en zingeving

Loge Panta Rhei in Velp houdt donderdagmiddag 13 oktober een informatieve bijeenkomst. Belangstellende vrouwen zijn welkom in het logegebouw aan de Arnhemsestraatweg 360 in Velp om 13.00 uur. Graag aanmelden via pantarhei@ordevanweefsters.nl

Verbinding

"Het leven is als een weefsel: je verbindt je met de wereld en met de kosmos. Met die gedachte organiseerde een groep vrouwen zich in 1947 als Orde van Weefsters om aan zichzelf te werken en daarmee een betere wereld te creëren."

"Door in vrijheid te zoeken naar antwoorden op hun levensvragen en zich te laten inspireren door het werken met symbolen vinden zij een manier om bewust in het leven te staan", aldus de Orde van Weefsters.

"Hoe werkt het? De Weefsters gebruiken symbolen en rituelen om diepere lagen in zichzelf te ontdekken. Door in verscheidenheid te luisteren naar en te praten met elkaar leren zij zichzelf en de ander beter kennen. Ingewijd in de symboliek van het spinnen, weven en ontwerpen komen Weefsters wekelijks bijeen in plaatselijke loges. Om over diverse thema’s van gedachten te wisselen, om ceremonies te beleven en om met respect en zonder oordeel anderen te ontmoeten."

Meer weten? Kijk op de website:
www.ordevanweefsters.nl