FNV Lokaal zoekt 'handen en hoofden'

ARNHEM - "FNV Lokaal Arnhem komt handen en hoofden tekort. Wij zijn er niet voor individuele vragen maar algemene thema’s en gemeentelijk beleid: wat onze leden raakt ten aanzien van WMO, huisvesting, werk, inkomen, zorg en (energie)armoede", aldus Herman Wehkamp, voorzitter bestuur FNV Lokaal Arnhem. 

"Wij organiseren informatiebijeenkomsten en debatavonden en spreken in bij de gemeenteraad. Wil jij ook maatschappelijk actief zijn voor een betere samenleving? Meld het ons."

"Wij zoeken enthousiaste mensen met een sociaal hart. Jij weet door contacten met bewoners, bedrijven en instellingen voeling te houden met wat er speelt in jouw directe omgeving in jouw eigen dorp of stad. Welke gevolgen hebben bijvoorbeeld de keuzes van jouw gemeente voor het dagelijkse leven van jou en andere burgers?"

Werkzaamheden 

- FNV Lokaal Arnhem zoekt iemand die communicatief sterk is en het beleid van de FNV kan inbrengen in de gemeenteraad, bij wethouders en raadsleden.

- Iemand die helder kan schrijven over het werk van FNV Lokaal Arnhem en dat via sociale media kan delen met leden en anderen. 
- Iemand die informatieavonden en debatavonden kan organiseren en het leuk vindt praktisch aan de slag te gaan.

- Ook mensen die een bestuursfunctie willen vervullen zijn welkom.

Aanmelden

Interesse? Stuur een bericht naar akarnhem@vereniging.fnv.nl (met vermelding van NAW-gegevens, welke activiteiten het betreft, of je actief wilt zijn en/of een bestuursfunctie wilt vervullen en kort jouw motivatie). 

Nadere info: Herman Wehkamp tel. 06-22919105.