Maurice van den Akker toont enkele stalen.
Maurice van den Akker toont enkele stalen. Foto:

Ambachtelijke kwaliteit en hoge service
bij meubelstoffeerderij van den Akker

ARNHEM - Overal hangen stofstalen, op de vloer liggen plukken garen, het ruikt naar lijm en de naaimachine maakt overuren. Het is snel duidelijk: Meubelstoffeerderij van den Akker in Arnhem is een bedrijf waar ambachtelijk werken hoog in het vaandel staat. 

En zoals veel ambachtelijke bedrijven is ook de Arnhemse meubelstoffeerderij een familiebedrijf. "Mijn vader startte een eigen bedrijf in de schuur van mijn oma. In 2001 namen mijn zus en ik het bedrijf over en sinds 2004 run ik het bedrijf alleen, samen met twee medewerkers", aldus Maurice van den Akker. 

Voor alles waarop je kunt zitten en toe is aan restauratie of reparatie kun je bij Meubelstoffeerderij van den Akker aankloppen: eetkamerstoelen, fauteuils, banken maar ook losse (caravan)kussens, buddyseats, autostoelen of barkrukken. Modern, klassiek en vintage. Stof voor binnen en buiten en (kunst)leder.   

"Ik ben als vanzelf in deze branche gerold. Ik was altijd al in de werkplaats van mijn vader te vinden, zeker tijdens vakanties en in de weekenden. Ik was en ben gewoon graag met mijn handen bezig, al heb ik wel een tweejarige opleiding gevolgd."

"Wat mij zo aanspreekt is de afwisseling in het werk, het contact met de mensen, met stoffen werken, het feit dat je iets opknapt en weer door kunt geven en de leuke reacties van klanten." En die klanten komen uit Arnhem en wijde omgeving. Bijzonder was de opdracht van een wel heel bijzonder klant: de Arnhemse Koepelkerk. "Daarvoor hebben we 90 kerkbanken voorzien van nieuwe zittingen."  
"Waar we om bekend staan is ons vakmanschap en hoge kwaliteit, onze goede service, dat we altijd net een extra stapje zetten (zoals bijvoorbeeld het hout schoonmaken of een meubelstuk voorzien van viltjes) en onze unieke haal- en brengservice. En natuurlijk komen wij graag bij u thuis voor een offerte en kunt u desgewenst thuis rustig de uitgebreide keuze aan stalen bekijken."

Meubelstoffeerderij van den Akker, Malburgse Sluis 5C Arnhem
tel. 026 - 442 1182
info@vanden-akker.com
www.vanden-akker.com

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding