Een deel van de Politie BigBand Oost-Nederland.
Een deel van de Politie BigBand Oost-Nederland. Foto: Marcel van Bommel

Jubileumconcert Politie Bigband Oost-Nederland

Algemeen

ARNHEM - De Politie BigBand Oost-Nederland verzorgt zondag 16 oktober een optreden in de Stadhuishal van de gemeente Arnhem. Het concert begint om 14.30 uur, zaal open om 14.00 uur.  Er staat een collectebus voor een vrijwillige donatie aan het Toon Hermans Huis Arnhem.

Op 10 juni 2020 bestond de uit de Arnhemse Politie Muziek Verenging voortgekomen Politie BigBand al 100 jaar. Corona zorgde ervoor dat het jubileumconcert geen doorgang kon vinden. Dat wordt nu ingehaald. Het programma wordt muzikaal gevuld met een terugblik over de afgelopen jaren. Aanmelden (met vermelding van aantal personen) via jubileumconcert@politiebigband.nlDaarna ontvangt u een mail als toegangsbewijs. 

Het concert staat in het teken van de samenwerking met en ondersteuning aan het Toon Hermans Huis Arnhem. Het Huis aan de Stadhoudersstraat 60 in Arnhem is een vrij toegankelijke ‘haven’ voor (ex-)kankerpatiënten, hun naasten en nabestaanden. Een plek waar zij terecht kunnen met al hun emoties, zorgen en vragen. Ondersteund door geschoolde vrijwilligers kunnen ze de draad van hun leven weer oppakken. Voor meer informatie: www.thharnhem.nl.

Medewerkers en vrijwilligers van het Toon Hermans Huis Arnhem zijn 16 oktober aanwezig met informatie en beantwoorden vragen.