Ontmoetingen tijdens Bersama.
Ontmoetingen tijdens Bersama. Foto: BangsaDunia

Bersama met Tante Lien en Rocky Tuhuteru

Algemeen

ARNHEM - BangsaDunia houdt zaterdag 15 oktober wederom een Bersama; een gezellige Indische Molukse middag. Met gasten, muziek, eten en drinken. Iedereen is welkom. De Bersama is in het wijkrestaurant Sama Sama aan de Akkerwindestraat 7 in Arnhem. Graag van tevoren aanmelden via tel. 06 - 5460 8516 of info@bangsadunia.nl.

Tante Lien komt op visite met een vrolijke conference en oude en nieuwe liedjes. Ook Rocky Tuhuteru is uitgenodigd. Hij is directeur van Stichting Pelita en komt vertellen over de stichting en haar activiteiten. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door de Pasaneas. En er is een Lelang, dé veiling van heerlijke zelfbereide lekkernijen. Sama Sama verzorgt maaltijden en drankjes (maaltijd 9,50 euro). 

BangsaDunia is een initiatief van een betrokken groep mensen behorende tot de Indische en Molukse gemeenschap in Arnhem. Het doel van BangsaDunia is om initiatieven, dienstverlening en voorzieningen te initiëren die bijdragen aan het welzijn en welbevinden van de zelfstandig wonende Indische en Molukse ouderen in Arnhem. Daarnaast willen zij samen met hen het Indische en Molukse cultureel erfgoed zo veel mogelijk behouden, verdiepen en verspreiden.

Bersama bij BangsaDunia
Afbeelding