‘t Amusement sluit de deuren

Algemeen Kort nieuws

ARNHEM -  ”Na elf mooie jaren is het tijd om het hoofdstuk van ‘t Amusement af te ronden. Ik wil graag op het hoogtepunt stoppen en ruimte creëren voor nieuwe dingen. Daarom zal ‘t Amusement aan het Roermondsplein in Arnhem per 1 januari 2023 haar deuren sluiten. Op 24 december serveren wij het laatste menu”, aldus Estée Strooker.

“Mijn medewerkers en ik hebben met ‘t Amusement elf fantastische jaren gehad, maar ik vind het nu tijd om dit hoofdstuk van mijn leven af te sluiten en op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Met pijn in het hart, want ik wil niet stoppen met koken en loop over van plannen op dit gebied. We zijn enorm dankbaar voor alle gasten die we van een mooie avond hebben mogen voorzien en hebben ons werk altijd met veel plezier en passie gedaan. Maar ik vind het onmogelijk om mijn nieuwe plannen te verwezenlijken zonder mij los te maken van ‘t Amusement.”

“We zijn u als gast dankbaar voor alle bezoeken en kijken ernaar uit om de komende maanden het uiterste uit onszelf te halen en iedereen die dat wil van een mooie, culinaire avond te voorzien. De komende drie maanden staan in het teken van mooie herinneringen maken. In november en december serveren we daarom een 7-gangen hommage menu en als klap op de vuurpijl kunt u op 23 en 24 december bij ons terecht voor een spectaculair 11-gangen hommage menu. Uiteraard met de mooiste ingrediënten uit de regio, wild, vis uit de Noordzee en lokale groenten.”

Ook is het mogelijk om voor de laatste keer de Amusement box voor thuis te bestellen, waarmee u tijdens de kerstdagen thuis een restaurantwaardig menu serveert.