Arnhemse Pride Walk en opening foto-expositie ‘Zie je mij’

Algemeen Kort nieuws

ARNHEM - Arnhemmers zijn dinsdag 11 oktober welkom om deel te nemen aan de Coming-In Pride Walk door de stad met aansluitend de opening van de foto-expositie ‘Zie je mij’. “Om samen te laten zien hoe mooi en waardevol het is om jezelf te kunnen zijn, ongeacht hoe je jezelf definieert of wat je (seksuele) voorkeuren zijn”, aldus de organisatie.

De Coming-In Pride Walk start om 16.00 uur bij het Stadskantoor aan de Eusebiusbuitensingel 53. Met een grote en lange regenboogvlag zal de kleurrijke optocht via het centrum, over het regenboogzebrapad en langs het Gemeentehuis wandelen. Het eindpunt is bij Geniet in de Weerd aan de Weerdjesstraat 168. Daar wordt de stoet feestelijk ontvangen door loco-burgmeester Cathelijne Bouwkamp en heeft aansluitend de officiële opening van de foto-expositie ‘Zie je mij’ plaats met zeven bijzondere foto’s en bijhorende verhalen uit de LHBTIQ+ gemeenschap,

De Coming-In Pride Walk en de opening van de foto-expositie ‘Zie je mij’ worden georganiseerd door Vizier, Zorgbelang inclusief, COC Midden-Gelderland en de gemeente Arnhem.