Open dag Bergman Clinics Arnhem

Algemeen Kort nieuws

ARNHEM - Aan de Meester E.N. van Kleffensstraat 14 in Arnhem is sinds eind juli de nieuwe kliniek van Bergman Clinics | Bewegen geopend. 

In deze kliniek kan men terecht voor orthopedische zorg op het gebied van heup-, knie, schouder-, voet- en enkel-, rug- en nekchirurgie. Bergman Clinics houdt zaterdag 15 oktober open dag van 10.00 tot 15.00 uur. Er zijn hapjes en drankjes, er vinden rondleidingen plaats en men kan de medewerkers ontmoeten.

De moderne focuskliniek bestaat uit drie verdiepingen met onder andere een polikliniek, een diagnostisch centrum (röntgen, echografie en MRI), een pijnkliniek en twee operatiekamers. “De state-of-the-art apparatuur, de efficiënte routing en warm ingerichte eenpersoonskamers én het one-stop-shop principe dragen bij aan een prettige zorgbeleving. Er werken 11 medisch specialisten en ruim 90 (zorg)medewerkers”, aldus Bergman Clinics.

“De verschuiving van planbare zorg vanuit ziekenhuizen naar focusklinieken is al enige tijd gaande en neemt naar verwachting als onderdeel van het overheidsbeleid de komende jaren alleen maar verder toe.” 

“De orthopedische zorg wordt na verwijzing uitgevoerd en volledig vergoed door de reguliere zorgverzekering.”