Tweede editie 'NetNietWerken'

Problemen worden kunst

ARNHEM - Studio Geen Probleem verzorgt in samenwerking met Café Bosch vrijdag 2 september de tweede editie van ‘NetNietWerken’. Plaats van handeling is het voormalige Rembrandt Theater van 17.00 tot 21.00 uur, vrij entree. Vervolg in Café Bosch van 21.00 tot 03.00 uur (7,50 euro early birds, 10,00 euro aan de deur).

Studio Geen Probleem is ontstaan vanuit de behoefte om samen kunst te maken. "Onze kunst is onaf, slordig, complex, levend en altijd in beweging. Een weerspiegeling van de wereld om ons heen. Hoge en lage kunst zegt ons niets. Middels experiment zoeken we naar een omgeving waarin verbinding centraal staat." 
Tijdens het evenement laat Studio Geen Probleem zien wat het in huis heeft. Er zijn interactieve workshops, een Q&A over het collectief, live atelier, samen kunst maken en live performances. Als kers op de taart gaat Studio Geen Probleem live aan de haal met problemen van ‘de Arnhemmer'. Van de verzamelde problemen wordt kunst gemaakt. Het collectief biedt oplossingen, een nieuw perspectief of maakt het probleem juist groter.